Održan Poslovni forum Vojvodina Metal Klastera

22-Feb-2020

Juče, 21. februara održan je Poslovni forum Vojvodina Metal Klastera, kom su prisustvovali brojni članovi i prijatelji klastera, kao i kandidati koji su uspešno završili obuku za sertifikovane zavarivače.

Teme koje su bile zastupljene na pomenutom forumu odnosile su se na planiranje poslovanja u funkciji održivosti, praktična rešenja primene industrije 4.0 prilagođena za MSPP i interna komunikacija MSPP-kako zadržati radnike.

Takođe su razmatrane mogućnosti saradnje Laboratorije za merenje, kvalitet i reverzibilni inženjerski dizajn sa članicama VMC-a i održana je prezentacija revolucionarnog rešenja za obradu metala TOTAL FOLIA.

Prisutnima su predstavljene nove kompanije članice, čijim predstavnicima su uručene povelje o članstvu,  predstavljen je i časopis IRT3000 Adria i pružene su im informacije o aktuelnim aktivnostima i dešavanjima u radu klastera.

Menadžer klastera Zoran Pekez i predstavnik kompanije ApaveVertech predstavili su kandidate koji su završili obuku za sertifikovane zavarivače koji su tom prilikom dobili i svoje sertifikate o završenoj obuci, a koja se sprovodila u okviru projekta ITC Mind čiji je vodeći partner Vojvodina Metal Klaster.

AddThis Social Bookmark Button